Construirea unui şemineu To Marmura Piatra Neamţ

Construirea unui şemineu To Marmura Piatra Neamţ

Alegerea viitorului dumneavoastră şemineu de la To Marmura Piatra Neamţ se face în funcţie de spaţiul care trebuie încălzit. De pilda, un focar cu puterea nominală de 14 Kw poate încălzi câteva camere de dimensiuni medii, cu un consum orar de aproximativ 5.3 kg, la un randament de 74%.

 

Încărcarea maximă este de 10 kg, deci poate funcţiona aproximativ două ore, cu o singură alimentare. Dacă doriţi să aflaţi preţul mediu al unui focar comercializat de echipa To Marmura Piatra Neamţ intraţi pe pagina de Contact şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil punându-vă la dispoziţie cele mai bune oferte de produse, preţ – calitate, de pe piaţă

 

Al doilea pas este construcţia suportului.

 

Focarul luat ca exemplu are greutatea de 109 kg, deci suportul va trebui să reziste la această greutate. Materialul folosit este, de cele mai multe ori, caramidă, ulterior placată cu diverse materiale (piatră, în primul rând), în funcţie de preferinţele Dvs. Variantele de şeminee personalizate pe care To Marmura Piatra Neamţ le realizează sunt din modelele classic, modern sau rustic, dar putem executa orice alt tip de model în concordanţă cu dorinţele şi design-ul casei dumneavoastră.

 

Al treilea pas este construirea părţii superioare a şemineului, în interiorul căreia se află coşul de evacuare a gazelor.

 

Cel mai folosit material, în acest scop, este gipsul sau cartonul de culoare roz (rezistent la călduri intense). La răndul său, acest `horn` poate fi zugrăvit sau placat (eventual, cu materiale folosite şi la suportul focarului).

 

În ceea ce priveşte manopera, având în vedere că toate produsele pe care le comercializăm sunt personalizate, aceasta va fi stabilită de echipa To Marmura Piatra Neamţ împreună cu dumneavoastră


Comentarii

La acest articol încă nu există comentarii. Fiţi primul!

Lăsaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Şi noi urâm spam-ul.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.