Cum au ţinut şemineele cu lemne pas cu dorinţele clienţilor

Cum au ţinut şemineele cu lemne pas cu dorinţele clienţilor

Pentru majoritatea produselor în aceste zile, succesul vânzării lor, este legat de posibilităţile de livrare, caracteristicile și beneficiile aduse oameni interesaţi să le achiziţioneze. Ce vrea consumatorul modern? De obicei ei vor ceva economic la utilizare, funcționalitate mărită, estetică și protecția mediului. La şemineele moderne pe lemn ce găsiţi pe piață astăzi, oferă toate aceste elemente și mult mai mult.

 

Estetica unui şemineu

 

E greu pentru a numi cea mai importantă caracteristică pe care oameni o caută la şeminee, dar estetica și modul în care sistemul se îmbină cu decorul casei lor, este una dintre cele mai importante. Şemineele din "zilele de demult" au fost construite în primul rând pentru funcția de a încălzi o cameră şi poate a găti. În prezent, producătorii de şeminee pe lemn caută să creeze, cele mai frumoase şeminee, într-o varietate de forme, dimensiuni şi stiluri care atrag atenţia indiferent de mediul în care sunt instalate, fie că e cameră de oaspeţi sau grădină.

 

Dacă doriţi să achiziţionaţi un şemineu, indiferent de specificaţii tehnice pentru a se încadra în casă dumneavoastră, sigur aveţi de unde alege si din punct de vedere decorativ.

 

Şemineele cu lemn sunt mai economice

 

Pentru o încălzire cât mai eficientă, nu există ceva pe piaţă care poate depăşi un şemineu pe lemne.. Tehnologia modernă de proiectare permite acestor unități să ardă mai eficient combustibilul lemnos și să producă mult mai mult decât un șemineu ce foloseşte combustibil gen gaz sau electricitate. Aceste maşini de pordus căldură le permit proprietarilor să salveze de obicei între 20 și 40 la sută din facturile lor de încălzire.

 

A căzut curentul sau nu este gaz? Nici o problemă

 

Şemineele pe lemne sunt perfecte pentru cei care trăiesc în zone în care furtunile din timpul iarnă sunt frecvente, penelr de curent apar de multe în mod neașteptat. Ce se întâmplă când sunt cinci grade afară, iar toată căldura în interiorul casei se oprește? Dacă aveți o soba pe lemne, aveţi posibilitatea să păstraţi toate sau cel puțin o parte a camerelor din casă calde, în timp ce așteptați pentru liniile electrice sau de gaz să fie reparate.

 

Partea ecologică a situaţiei

 

Oamenilor cărora le pasă de mediul înconjurător (majoritatea oamenilor din zilele noastre o fac) apreciază folosirea lemnului ca combustibil pentru încălzire, în detrimentul altor tipuri de combustibil. De ce? Deoarece lemnul este o sursă de energie regenerabilă, care nu lasă nici o amprentă de carbon asupra mediului. În timp ce fumul de la lemne nu este bun pentru atmosfera, lemnul în stare naturală (copacul) absoarbe la fel de mult dioxid de carbon, care este deja în mediu, cauzat de ardere, creând un echilibru. Nici un alt combustibil nu efectuează acest fel de echilibru.

 

În concluzie, nu există nici o îndoială că şemineele cu lemne au ţinut pasul cu vremurile și oferă multe caracteristici și beneficii pe care consumator de astăzi le vrea. Singura întrebare este, ce fel de şemineu este potrivit pentru casa ta? Contactează echipa To Marmura Piatra Neamţ şi îţi vom răspunde la întrebare.


Comentarii

La acest articol încă nu există comentarii. Fiţi primul!

Lăsaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Şi noi urâm spam-ul.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.