Cum să alegi şemineul perfect

Cum să alegi şemineul perfect

Nu există îmbunătăţiri sau accesrorii pe care le poţi folosi în căminul tău să poată rivaliza cu un şemineu pe gaz. Gândeşte-te în care dintre camerele din casa ta s-ar potrivi un şemineu astfel încât să fie pe placul tău. Şemineele pe gaz, spre deosebire de cele ce folosesc lemn, nu lasă mizerie, cenuşă, bucăţi de lemn sau funingine. Trebuie doar să-i dai drumul şi vei avea căldură şi ambient sublim instant.

Dacă doreşti un şemineu pe gaz pentru casa ta sau pentru casa ce urmează s-o construieşti, experţii To Marmura Piatra Neamţ îţi recomandă să te gândeşti la următorii factori înainte de a decide ce şemineu este potrivit pentru tine.

 

Locul unde va fi plasat

 

Locaţia din casă unde este instalat un şemineu a evolual în decursul timpului. Moda actuală de design interior permite ca şemineul să poată fi plasat în orice cameră unde este dorită căldură şi ambiant plăcut, ceea ce înseamnă că poate fi în orice cameră din casă. Imaginează-ţi cum ar fi să citeşti la căldura unui şemineu, sigur te va ajuta să-ţi calmezi nervii şi să-ţi deschidă calea pentru multe nopti de somn odihnitor. Există şeminee cu mai multe geamuri ceea ce îţi permite să-l admiri din mai multe camere în acelaşi timp.

 

Stilul pe care să-l alegi

 

Variantele de modele din care poţi să alegi sunt foarte diferite şi foarte multe, dar stilurile principale sunt rustice, clasice şi moderne. Tendinţele designului contemporan au influenţat stilul multor materiale folosite la interioarele clădirilor. Şemineele nu sunt o excepţie, au fost influenţate şi ele. Echipa To Marmura Piatra Neamţ poate realiza finisaje pentru şemienul tău începând cele mai complicate modele din stilul rustic până la cele mai elegante cum ar fi stilul modern.

Ce investiţii ar trebui să ai în minte

 

Focarele sunt disponibile şi pot fi alese dintr-o gamă largă de preţuri ce pot fi accesibile oricărui buget. În timp ce te gândeşti cât de mult vrei să investeşti într-un şemineu, ţine minte că a astfel de investiţie creşte valoarea casei tale. Şemineele sunt accesorii pe care orice persoană le-ar putea dori, şi în cazul în care hotărăşti să-ţi vinzi locuinţa, acest şemineu va creşte preţul întregului imobil. Conform unui articol din Revista Casa, şemineele sunt unele din principalele elemente după care se uită cineva ce vrea să achiziţioneze imobilul.

Eficienţa încălzirii

 

Dacă nu ai casa aproape de o zonă împădurită în care să poţi face rost de lemn uşor, îţi recomandăm un şemineu pe gaz. Acesta te poate ajuta să reduci costurile la încălzire dacă stai la vilă şi deasemeni oferă o privelişte specială. Trebuie doar să cobori căldura la temostatul principal şi să laşi şemineu să facă restul.

Dacă eşti în căutarea unui şemineu şi vrei să afli care este cel mai potrivit pentru tine, contactează echipa To Marmura Piatra Neamţ şi vei afla ce discouturi şi oferte există.


Comentarii

La acest articol încă nu există comentarii. Fiţi primul!

Lăsaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Şi noi urâm spam-ul.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.