Despre şeminee electrice 3D

Despre şeminee electrice 3D

Şemineele 3D sunt ultimule produse în materie de trend şi funţionalitate al semineele electrice. Denumirea de semineu electric 3D este dată flacărei şemineului care imită cu fidelitate flacăra reală datorită efectelor 3D.

 

De ce un şemineu electric? Şemineele electrice 3D pot fi folosite pe tot parcursul anului, costurile de întreţinere ale acestora sunt minime iar atmosfera creată de ele este cu siguranţă mai mult decât plăcută. Aceste şeminee nu necesită coş de evacuare a fumului sau o amenajare specială pentru a fi montate. Sigurul lucru de care aveţi nevoie, este o priză şi un spaţiu suficient în conformitate cu dimensiunile mantalei.

 

Aceste imprimă utilizatorului atât confortul dat de un şemineu profesionist cât şi imaginea cât mai apropiată de o flacară reală. Un alt avantaj major este că nu are riscurile aferente, nu mai există grija că în spaţiul în care este instalat poate porni un incendiu.

 

Aceste şeminee de lux se potrivesc într-un apartament dar şi într-o casă sau la un nivel mai extins aceste tipuri de ş>eminee pot fi cu succes utilizate în hoteluri sau restaurante, creând astfel un confort şi un ambiant fără egal. Ce le deosebeşte de alte şeminee electrice este flacăra obţinută cu ajutorul unei tehnologii patentate, şi este foarte greu de distins de una reală.

 

Şemineele electrice 3D prezintă cele mai multe avantaje pornind de la design-ul ce poate fi în linii moderne minimaliste până la varianta semineului cu design rustic cu elementele specifice stilului tradiţional. Design-ul precede tehnologia unde, în cazul şemineului electric 3D se poate vorbi de eficacitatea aportului de căldură ce prezintă posibilităţi multiple de reglare datorită aerotermei. Faţă de ş>emineele pe lemne, aceste şeminee electrice sunt ecologice, nu produc fum sau cenuşă, iar la realizarea lor se ţine cont de eficientizarea consumului energetic. Un alt avantaj al acestor şeminee este că pot încălzi suprafeţe de până la 40 de metri pătraţi. Pot fi utilizate atât pentru design în zilele călduroase cât şi pentru icirc;ncălzire, şemineul fiind dotat cu o aeroterma incorporată ce poate încălzi o suprafaţă considerabilă în perioadele reci.

 

Alte avantaje ar fi posibilitatea de montare a oricărui tip de design, fie că e rustic, clasic sau modern.


Comentarii

La acest articol încă nu există comentarii. Fiţi primul!

Lăsaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Şi noi urâm spam-ul.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.