Instalarea LCD-ului deasupra şemineului?

Instalarea LCD-ului deasupra şemineului?

Este greu să alegi locul din cameră unde să fie îndreptată toată atenţia. Dar dacă vrei să atragi privirea celor ce te vizitează spre maiestria şemineului şi în acelaşi timp spre televizorul de ultimă generaţie. Intrebarea corectă este ce tip de design suportă mai mai multe elemente ce pot atrage toată atenţia. Sunt multe bloguri de design interior ce vin în ajutorul vizitatorilor cu răspunsuri la aceste întrebări, cu multe variante cum pot fi combinate două elemente care ies în evidenţă – şemineul şi LCD-ul – un răspuns ar fi - un singur perete ce îmbină senzaţia de căldură dată de un şemineu ce ne duce cu gândul la istorie, cu esteticul unui flat screen ce ne duce cu gândul la viitor.

 

Întrebarea este dacă putem şi este bine să îmbinăm aceste două elemente într-un singur punct de interes, având în vedere că în mod tradiţional acestea sunt folosite individual. Un avantaj este că montându-le pe acelaşi perete, faci economie de spaţiu. Dacă doriţi să aflaţi părerea noastră, se poate implementa această idee şi din punct de vedere al designului dar şi din punct de vedere tehnic. În camere spaţioase, televizorul monteate deasuprea şemineului poate crea o imagine ideală.

 

Montarea televizorului deasupra şemineului este o alegere extraordinar de bună din mai multe motive:

 

Implementarea uşoară a designului

 

Combinarea acestor două elemente pe un singur perete face mai uşoară implementarea designului în restul camerei, permiţându-ţi gruparea uşoară a unor scaune sau a unei canapele. În funcţie de cameră, îţi permite ca alte zone ale acelei camere să fie transformate în zone de citit sau de lucrat.

 

Funcţionalitate

 

Casele ce nu au pereţi despărţitori între bucătărie şi sufragerie şi aceste elemente sunt combinate într-o cameră mare, sunt perfecte pentru a monta televizorul şi şemineul pe acelaşi perete. Acest tip de aranjament îţi permite să te uiţi la televizor în timp ce găteşti.


Comentarii

La acest articol încă nu există comentarii. Fiţi primul!

Lăsaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Şi noi urâm spam-ul.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.