O casă nouă merită un şemineu de la To Marmura Piatra Neamţ

O casă nouă merită un şemineu de la To Marmura Piatra Neamţ

Unul dintre must-have-urile actuale pentru casă nouă este și achiziționarea unui șemineu. De ce? Pentru că, pe româneşte, dă bine.  Casa este, de cele mai multe ori, cartea de vizită principală a persoanelor care locuiesc în ea. Preocuparea pentru design-ul exterior al acesteia, precum și pentru cel interior a devenit din ce în ce mai întâlnită pentru persoana secolului al XXI-lea. Accentul nu mai cade numai pe utilitate, ci, cade și pe estetic, pe îmbinarea cât mai bună a tututor lucrurilor. Se optează din ce în ce mai mult pentru aumite tipuri de design-uri, mai ales interioare, mai sofisticate sau mai clasice. Ajutați de sfaturile design-erului, proprietarul (sau proprietarii) locuinței caută să aleagă lucruri de calitate, care dau o altă notă decât cele pe care le vedem în magazinele de la colț de stradă sau retail care comercializează produse asamblate pe bandă.

 

Unul dintre must-have-urile actuale pentru casă nouă este și achiziționarea unui șemineu indifferent că design-ul este classic, modern sau rustic, pentru a-l monta în sufragerie sau în dormitor. Alegerea acestuia nu este una deloc ușoară pe cât se crede. Într-adevăr, se poate alege dintre trei tipuri de șeminee, în ceea ce priveşte combustibilul (pe lemn, pe gaz și electrice), însă, mai contează și modul în care este contruit acesta și mai ales dacă se integrează în designul pe care îl are camera în care se dorește a fi montat. Există și îmbrăcăminți pentru șeminee (de exemplu, clasice, avangardiste, rustice sau contemporane), pentru ca acestea să se potrivească cu ceea ce vrea viitorul cumpărător. Cel mai important lucru de avut în vedere când doriţi achiziţionarea şi instalarea unui şemineu, sunt materialele care sunt folosite pentru personalizarea lui în funcţie de dorinţele dumneavoastră. Acest proces trebuie privit ca o investiţie, cu cât foloseşti materiale de calitate mai bună, cu atât acest produs va ţine mai mult în timp şi costurile pentru a efectua reparaţii vor fi mai mici.

 

Magazinele de profil care să comercializeze șeminee personalizate, cum este şi To Marmura Piatra Neamţ, încă nu sunt des întâlnite în România, iar de aceea, online-ul este gazda mai multor comercianți de astfel de articole. Problema achiziţionării online, pe lângă faptul că aceste produse sunt destul de scumpe, sunt şi făcute în serie. Nu se va găsi un retail-er cum este Dedeman de exemplu, să vă poată furniza personalizarea şemineului care să se potrivească perfect cu design-ul casei dumneavoastră. Un magazin care a primit votul de încredere al cumpărătorilor este magazinul nostru online. Aici, utilizatorul va găsi game variate de șeminee pentru tipuri variate de personalități (așa cum bine este spus și în prezentarea magazinului). Aici puteţi vizualiza unele din lucrările pe care le-am efectuat, o alegeţi pe cea care s-ar potrivi cel mai bine dorinţelor dumneavoastră şi facem retuşurile ca să fie 100% produsul pe care îl doriţi. Promoțiile și noutățile nu lipsesc, iar gama diversificată de șeminee îți stă la dispoziție oricând.

 

Ție ce șemineu personalizat de To Marmura Piatra Neamţ ți s-ar potrivi, și de ce?


Comentarii

La acest articol încă nu există comentarii. Fiţi primul!

Lăsaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Şi noi urâm spam-ul.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.