Upgrade-ul eficienţei şi design-ului şemineului tău

Upgrade-ul eficienţei şi design-ului şemineului tău

Zidăria unui şemineu este o caracteristică foarte populară şi un accesoriu de care nu trebuie să te lipseşti. Ştiați că sunt opțiuni ce ar putea actualiza atât eficiența, cât și aspectul? Dacă ați ajuns să că daţi seama că şemineu dumneavoastră pierde căldură datorită vatrei deschise, dar în mod obişnuit nu ar trebui, vestea bună este că-l puteți transforma într-o sursă de căldură este extrem de eficientă, care vă pot ajuta să reduceți costurile de energie. Și dacă ai de gând pentru un look cu totul nou, cu decorul propus de dumneavoastră, puteți avea o manta nouă şi elegantă. De asemenea, puteți instala, şeminee suplimentare în casă, care pot oferi căldură şi arăta incredibil de unic, modern, și frumos.

 

Inserturi şemineu

 

Puteți transforma instantaneu şemineu dumneavoastră din zidărie într-un aparat eficient având o inserție instalată șemineului. Inserțiile sunt de obicei din fonta sau oțel, și se potrivesc în interiorul zidăriei existente a şemineului.

 

Inserțiile de şemineu operează cu un sistem de design închis printr-un geam, care economisește energia termică și creează un mediu în care lemnul arde mai mult și la temperaturi mai calde. Un șemineu cu vatră deschisă încălzește puțin camera şi mai mult coșul de fum. Un insert de şemineu, pe de altă parte, poate oferi suficientă căldură pentru o arie largă din casa ta, în funcție de mărimea și modelul inserției.

 

Partea economică

 

Odată ce ați începe să utilizați un insert de şemineu, lemnul de foc vă va oferi cu de trei ori mai multă căldură şi totusi veţi folosi de trei ori mai puțin lemn. Acest lucru înseamnă că va micşora costul de achiziţie a lemnul de foc, precum și costurile de tăiat, deoarece veţi putea să opriți încălzire centrală atât timp cât temperatura este cea dorită. Unii experți au estimat că factura de încălzire poate fi redusă cu până la 40%, atunci când utilizați o inserție șemineu pentru a incălzi casa în timpul iernii. Unele modele vin cu ventilatoare care circulă aerul în focar și ăl proiectează în cameră.

 

Stilul

 

Puteți schimba aspectul şemineului dumneavoastră, precum și eficiența acesteia, atunci când aveți o inserție instalată. Există multe modele diferite din care se poate alege și există foarte multe stiluri atractive, care se pot potrivi aproape oricărui decor, de la rustic şi clasic la contemporan.

 

Vara este momentul ideal al anului pentru a te gândi ce posibilităţi s-ar putea potrivi şemineului tău şi contactează echipa To Marmura Piatra Neamţ pentru mai multe detalii.


Comentarii

La acest articol încă nu există comentarii. Fiţi primul!

Lăsaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Şi noi urâm spam-ul.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.