Şeminee şi Focare Edilkamin

Colaborarea cu prestigioasa firma Edilkamin din Italia dă posibilitatea echipei To Marmura Piatra Neamţ să vă ofere seminee, focare si sobe de cea mai inaltă calitate. Un şemineu trebuie să asigure un randament termic bun, dar în egală măsura trebuie să reflecte personalitatea clientului, motiv pentru care To Marmura Piatra Neamţ oferă servicii personalizate, pentru că fiecare casă şi decoraţiunile ei sunt unice şi în acest sens echipa To Marmura Piatra Neamţ consideră că fiecare client al nostru este unic şi adaptăm creaţiile noastre în funcţie de dorintele sale, fie ca se doreşte un design clasic, rustic sau modern.

Cu peste 5 decenii de experienţă în domeniu producerii de focare, Edilkamin se numară printre cele mai mari grupuri europene în producţia de şeminee şi focare. Pentru a descrie pe scurt această companie ... exigenţă şi inovaţie ... acestea fiind elementele principale pe care se bazează Edilkamin în ceea ce priveşte tehnologia, dar şi design-ul în producerea şemineelor, focarelor, sobelor şi centralelor cu lemne sau peleţi.

To Marmura Piatra Neamţ importă şi distribuie focare de ultimă generaţie marca Edilkamin. Căutaţi în gama noastră de focare marca Edilkamin şi suntem siguri că veţi găsi cea mai bună variantă pentru şemineul dumneavoastră.