Share this:


Dacă doriţi un finisaj clasic, modern sau rustic pentru viitorul dumneavoastră şemineu primul lucru pe care trebuie să-l aveţi in minte este ce focar este cel mai eficient. Echipa To Marmura Piatra Neamţ în colaborare cu prestigioasa firma Edilkamin vă prezintă una din posibilele variante dorite. Un şemineu trebuie să asigure un randament termic bun, dar în egală măsura trebuie să reflecte personalitatea clientului, motiv pentru care To Marmura Piatra Neamţ oferă servicii personalizate, pentru că fiecare casă şi decoraţiunile ei sunt unice şi în acest sens echipa To Marmura Piatra Neamţ consideră că fiecare client al nostru este unic şi adaptăm creaţiile noastre în funcţie de dorintele sale, fie ca se doreşte un design clasic, rustic sau modern.

Şemineu compact în ciuda dimensiunilor generoase ale deschiderii focului, structură din oţel şi izolaţia focarului în interior din material ceramic ECOKERAM®.
Model care permite obţinerea unei ample vizionări a flăcării, potrivit pentru a încălzi chiar mai multe ambiente şi pentru a garanta un gradient termic echilibrat. Geam curat chiar după mai multe zile de utilizare, consumuri scăzute şi randamente înalte.
Circulaţia aerului cald poate avea loc prin convecţie naturală sau ventilaţie forţată, prin intermediul kitului prevăzut pentru canalizarea aerului în ambiente adiacente cu patru conducte flexibile.

Date tehnice   min/max
lăţime cm 112
adâncime cm 65
înălţime cm 168
măsuri deschizătură foc (L x P x H) cm 82x34x72
putere utilă kW 5/13
randament % 71
consum de combustibil (lemne) kg/h 1,6/4,5
Ø ieşire gaze arse cm 25
Ø priză de aer cm 20
greutate totală kg 368
vol. care poate fi încălzit 340