Share this:


Dacă doriţi un finisaj clasic, modern sau rustic pentru viitorul dumneavoastră şemineu primul lucru pe care trebuie să-l aveţi in minte este ce focar este cel mai eficient. Echipa To Marmura Piatra Neamţ în colaborare cu prestigioasa firma Edilkamin vă prezintă una din posibilele variante dorite. Un şemineu trebuie să asigure un randament termic bun, dar în egală măsura trebuie să reflecte personalitatea clientului, motiv pentru care To Marmura Piatra Neamţ oferă servicii personalizate, pentru că fiecare casă şi decoraţiunile ei sunt unice şi în acest sens echipa To Marmura Piatra Neamţ consideră că fiecare client al nostru este unic şi adaptăm creaţiile noastre în funcţie de dorintele sale, fie ca se doreşte un design clasic, rustic sau modern.

Focar închis cu design modern, cu structură din oţel şi izolaţia focarului interioară din material ceramic ECOKERAM®.
Flat este un model care încălzeşte în mod autonom, chiar mai multe ambiente, garantând întotdeauna o funcţionare eficientă. Sticlă curată chiar şi după mai multe zile de utilizare, consumuri scăzute şi randamente ridicate.
Circulaţia aerului cald se poate face prin convecţie naturală sau ventilare forţată, prin intermediul kitului prevăzut la canalizarea aerului în ambiente adiacente cu patru conducte flexibile.

Date tehnice   min/max
lăţime cm 125
adâncime cm 59
înălţime cm 134
măsuri deschizătură foc (L x P x H) cm 100x38x50
putere utilă kW 5/10,5
randament % 75
consum de combustibil (lemne) kg/h 1,6/3,5
Ø ieşire gaze arse cm 25
Ø priză de aer cm 12,5
greutate totală kg 305
vol. care poate fi încălzit 275