Share this:

  • Categoria: Focare
  • Tipul produsului: Palazzetti

Dacă doriţi un finisaj clasic, modern sau rustic pentru viitorul dumneavoastră şemineu primul lucru pe care trebuie să-l aveţi in minte este ce focar este cel mai eficient. Echipa To Marmura Piatra Neamţ în colaborare cu prestigioasa firma Palattezzi vă prezintă una din posibilele variante dorite. Un şemineu trebuie să asigure un randament termic bun, dar în egală măsura trebuie să reflecte personalitatea clientului, motiv pentru care To Marmura Piatra Neamţ oferă servicii personalizate, pentru că fiecare casă. Decoraţiunile oferite sunt unice şi în acest sens echipa To Marmura Piatra Neamţ consideră că fiecare client al nostru este unic şi adaptăm creaţiile noastre în funcţie de dorintele sale, fie ca se doreşte un design clasic, rustic sau modern.

Focar ECOMONOBLOCCO 66 V08 inchis din otel cu ceramica la interior, usa cu dubla deschidere, cu geam rezistent la temperaturi ridicate si sistem de auto curatire.

Ușa este realizată din Pyroceram și un cadru minimalist pentru a opri vederea focului, plus un mâner cu desing nou, mai ergonomic. Mecanismul de deschidere este mai silențios, echipat cu sistemul patentat VDF pentru o gestionare perfectă a curenților și reducerea consecventă a consumului de combustibil. Alimentarea se face dintr-un compartiment cu lemne de foc, orificii reglabile cu accesorii și o extensie flexibilă a furtunului.

Dimensiuni – 74 x 65 x 167 cm

Greutate: – 190 kg

Puterea nominală de căldură – 20,22 (Kw) - 17400 (Kcal / h)

Eficiență la căldură nominală – 72,7%

Puterea termică nominală – 14,7 (Kw) - 12700 (Kcal / h)

Consum de carburant pe oră – 4,6 (kg / h)

Țeavă de evacuare – ø cm 20