Share this:

  • Categoria: Focare
  • Tipul produsului: Palazzetti

Dacă doriţi un finisaj clasic, modern sau rustic pentru viitorul dumneavoastră şemineu primul lucru pe care trebuie să-l aveţi in minte este ce focar este cel mai eficient. Echipa To Marmura Piatra Neamţ în colaborare cu prestigioasa firma Palazzetti vă prezintă una din posibilele variante dorite. Un şemineu trebuie să asigure un randament termic bun, dar în egală măsura trebuie să reflecte personalitatea clientului, motiv pentru care To Marmura Piatra Neamţ oferă servicii personalizate, pentru că fiecare casă şi decoraţiunile ei sunt unice. In acest sens echipa To Marmura Piatra Neamţ consideră că fiecare client al nostru este unic şi adaptăm creaţiile noastre în funcţie de dorintele sale, fie ca se doreşte un design clasic, rustic sau modern.

Designul focarelor Sunny Fire este inspirat de soare. La fel ca soarele, se încălzesc folosind cea mai sănătoasă metodă pe pământ: radiația.

• Căldură termofix: ciment refractar cu caracteristici foarte mari de acumulare a căldurii, care optimizează radiațiile și îmbunătățește arderea, căldura se răspândește silențios în întreaga cameră, ajungând chiar și pe pereții cei mai îndepărtați pentru un confort de neegalat. Chiar și după ce focul s-a stins.

• Post-combustie: oxigenul preîncălzit este injectat prin orificiile din peretele din spate la gazele reoxidate de monoxid de carbon.

• Managementul maxim al arderii: datorită pârghiei de reglare a aerului de combustie, combustia poate fi controlată pentru consum mai mic și durată mai mare de intensitate a flăcării.

• Sistemul Soft Lift: acesta este un sistem nou de deschidere a ușii care produce mișcări ușoare, fără efort și silențioase pentru deschiderea și închiderea ușii.

• Curăt pentru totdeauna: deși potrivirea perfectă face ca panourile de sticlă din jurul focului să nu aibo urme de sudură, pentru o curățare ușoară pot fi separate și deschise prin intermediul unor pârghii ușor de eliberat

Focarul anti-incendiu Sunny Fire pot fi de asemenea echipate cu un cadru special, care are o înălțime de 6 cm și o grosime de 6 mm. Acest cadru are și un aspect estetic, deoarece se potrivește perfect cu orice finisaj pe care-l puteți alege: plăci de ghips, cărămizi etc.

Orificiul de evacuare a gazelor de ardere poate fi rotit pentru a se încadra în coșul de fum în diferite unghiuri.